Βιογραφικό

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε μέχρι τα έξι της χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο και τον ψυχισμό του ξεκίνησε σε νεαρή ηλικία και έτσι το 2009 ξεκίνησε να σπουδάζει ψυχολογία. Τελειώνοντας τις προπτυχιακές σπουδές, παρακολούθησε κύκλους σεμιναρίων και συνεδριών Κλινικής και Δικαστικής Ψυχολογίας, εργάστηκε σε φορείς που ασχολούνταν με πρώην και νυν έγκλειστους και τις οικογένειες αυτών και το 2015 ξεκίνησε να συντονίζει ομάδες ψυχοεκπαιδευτικού χαρακτήρα σε σχολεία και φυλακές νέων. Ταυτόχρονα,εκπαιδεύτηκε στη Γνωσιακή-συμπεριφορική και Συστημική θεραπεία σε δικαστικά πλαίσια. 

Η ενασχόληση με παιδιά και εφήβους την οδήγησε σε περαιτέρω σπουδές και έτσι συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Παιδοψυχολογία. Παράλληλα παρακολούθησε εκπαιδεύσεις ψυχοπαθολογίας και παιδοψυχιατρικής σε δημόσια νοσοκομεία και εκπαιδεύτηκε στη διάγνωση μαθησιακών δυσκολιών. Έκτοτε έχει εργαστεί σε ποικίλα πλαίσια με παιδιά που χρειάζονται ψυχοκοινωνική στήριξη,όπως σχολεία, ξενώνες και κέντρα ειδικής αγωγής, που εργάζεται μέχρι σήμερα.

Σήμερα ειδικεύεται στη Συστημική θεραπεία στο Ινστιτούτο «Λόγω Ψυχής». Η συγκεκριμένη προσέγγιση είναι μια εμπλουτισμένη μορφή της Συστημικής θεραπείας που ονομάζεται SANE (System-Attachment-Narrative-Encephalon). Η προσέγγιση αυτή συνδυάζει τη συστημική θεωρία με τις διδαχές της αφηγηματικής ψυχολογίας, τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού και τα σύγχρονα ευρήματα των νευροεπιστημών για τον εγκέφαλο.